Boekhouder Groningen is uw aanspreekpunt voor alle administratie, boekhouding en fiscale vraagstukken. Uw boekhouder heeft een team van administratief medewerkers, fiscale experts en hoogopgeleide cijferdeskundigen. Hiernaast werkt Boekhouder Groningen met meer dan honderd ondernemers in de regio. Wilt u advies op maat van expert in de buurt? Dan zijn wij uw partij.

Met een passie voor ondernemers en cijfers geven wij advies omtrent uw boekhouding en bedrijf. Heeft u vragen omtrent personeel? Of een auto op de zaak? Welk BTW tarief is gunstig? Welke keuzes heeft u als ondernemer? waar moet u op letten bij het starten van de onderneming of het wijzigen van een rechtsvorm? Wij hebben deze vragen al veel vaker beantwoord en geven die kennis in een samenwerking aan u door.

Vind u het belangrijk om zelf te kiezen wat u uitbesteed? Wilt u een partner die meewerkt op uw aanwijzing en in een omgeving die u prettig vind? Boekhouder Groningen biedt altijd een oplossing die het beste past bij de ondernemer, u bent immers zelfstandig geworden om zelf beslissingen te maken.

Bent u benieuwd waarom tientallen ZZP’ers en MKB’ers voor onze dienstverlening kiezen? Neem dan vandaag contact op met onze experts.